keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Itsenäisyyspäivän kakku

Satavuotias Suomi ansaitsi oman kakkunsa meidänkin itsenäisyyspäivän jälkiruokapöydässä. Kakun päämakuina maistuivat mustikka ja vanilja. 

Pohja on murustettua Bastognekeksiä ja voita. Täyteessä on vispikermaa, mascarponea, maustamatonta tuorejuustoa ja Valion vaniljarahkaa. Tomusokerin ja vaniljasokerin lisäksi täyte sai makua vaniljatangon siemenistä. Käytin liivatelehtiä hyydytykseen. Levitin moussea hieman keksipohjalle ja sen päälle ripottelin jäisiä pakastemustikoita ja Bonne mustikkasosetta. Tämän jälkeen lisäsin loput moussesta ja hyydytin kakkua yön yli ja koristelin yksinkertaisesti metsästä omin kätösin pomimillani mustikoilla, mustikkasoseella, kuusenhavuilla sekä muutamalla pakastevadelmalla. 

Herkullista.


Onnea 100-vuotias Suomi! 🇫🇮

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti